Η σωστή επιλογή ξενοδοχειακού στρώματος!!

Η σωστή επιλογή στρώματος για το ξενοδοχείο σας.

Ο τουρισμός για την Ελλάδα είναι από τις πλέον σημαντικές οικονομικές δραστηριότητες.

Το πόσο καλό είναι ένα κατάλυμα δεν εξαρτάται μόνο από τον αριθμό αστεριών που έχει αλλά και από τις παροχές που διαθέτει.

Ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για να ικανοποιήσετε τους επισκέπτες σας είναι ο ύπνος που τους προσφέρετε.

Το σωστό ξενοδοχειακό στρώμα αποτελεί μία σημαντική επένδυση για το ξενοδοχείο σας, καθώς παίζει πρωταρχικό ρόλο στην ξεκούραση και την χαλάρωση των πελατών σας.

Ένα αναπαυτικό στρώμα θα πρέπει αρχικά να προσαρμόζεται στο σχήμα του σώματος και ιδίως της σπονδυλικής στήλης, να κατανέμει σωστά τις πιέσεις του σώματος και να βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου.

Ένας άλλος τρόπος για να αναβαθμίσετε το στρώμα σας και να του δώσετε  μία επιπλέον αίσθηση άνεσης είναι να τοποθετήσετε επάνω από το στρώμα ένα ανώστρωμα. Χρησιμοποιήστε τα μόνιμα ή συμπληρωματικά για να διορθώσετε μια λάθος επιλογή στρώματος ή για να δώσετε περισσότερη ανατομία και άνεση στο στρώμα σας.

Επίσης σημαντική είναι η αγορά των κατάλληλων μαξιλαριών. Θα είναι καλό για κάθε πελάτη σας να υπολογίζετε δύο μαξιλάρια ένα φουσκωτό και ένα πιο χαμηλό. Έτσι θα είστε σε θέση να ικανοποιείτε όλες τις ανάγκες του ύπνου των πελατών σας.

Τέλος για την προστασία των στρωμάτων σας καλό είναι να χρησιμοποιείτε αδιάβροχα καλύμματα.

 

zoi_apazidiΗ σωστή επιλογή ξενοδοχειακού στρώματος!!