Τρόποι Αποστολής και Πληρωμής

Τρόποι Αποστολής

Η www.iliostrom.gr εξυπηρετεί πελάτες από όλη την Ελλάδα. Οι τιμές που αναγράφονται στην σελίδα μας είναι για παραλαβή απο το κατάστημα μας. Οι αποστολές επιβαρύνουν τον πελάτη.

Ο τρόπος αποστολής που χρησιμοποιούμαι είναι με αποστολή σε πρακτορείο της περιοχής σας. Η www.iliostrom.gr αναλαμβάνει να σας προτείνει κάποιο πρακτορείο για μεταφορά για την τοποθεσία σας και να σας αποστείλει τα προϊόντα. Χωρίς συνεννόηση για τον τρόπο αποστολής καμία παραγγελία δεν εκτελείται.

Η αποστολή διενεργείται άμεσα εφόσον το προϊόν είναι διαθέσιμο διαφορετικά διενεργείται με την ολοκλήρωση παραγωγής του προϊόντος.

Τρόποι Πληρωμής

Η ΗΛΙΟΣΤΡΩΜ δέχεται τους κάτωθι  όρους πληρωμής για τις ηλεκτρονικές παρραγγελίες:

Πληρωμή μέσω κάρτας – Η συναλλαγή πραγματοποιείται στο ασφαλές ηλεκτρονικό περιβάλλον της τραπέζης μέσω παραπομπής στην ιστοσελίδα τους (redirect). Εφοσών η συναλλαγή πραγματοποιείται σε περιβάλλον διαφορετικό της ιστοσελίδας μας, ουδεμία ευθύνη φέρει η www.iliostrom.gr

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό – στοιχεία λογαριασμού. Μετά την κατάθεση παρακαλούμε να μας αποστείλετε την εντολή πληρωμής ή την απόδειξη με email ή fax

Τα στοιχεία των λογαριασμών μας είναι:

ALPHA BANK
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΑΠΑΖΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
IBAN: GR1201405760576002310001029

ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΑΠΑΖΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
IBAN: GR9401722700005270029925475

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους τρόπου πληρωμής μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας στην εταιρία μέσω email στο info@iliostrom.gr  ή τηλεφωνικός στο 25920 22348.

adminΤρόποι Αποστολής και Πληρωμής