Τρόποι Αποστολής και Πληρωμής

Τρόποι Αποστολής

Η www.iliostrom.gr εξυπηρετεί πελάτες από όλη την Ελλάδα. Οι τιμές που αναγράφονται στην σελίδα μας είναι για παραλαβή απο το κατάστημα μας. Οι αποστολές επιβαρύνουν τον πελάτη.

Έπειτα από την παραγγελία σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συνεννοηθούμε τον τρόπο και το κόστος αποστολής.

Ο τρόπος αποστολής που χρησιμοποιούμαι είναι με αποστολή σε πρακτορείο της περιοχής σας. Η www.iliostrom.gr αναλαμβάνει να σας προτείνει κάποιο πρακτορείο για μεταφορά για την τοποθεσία σας και να σας αποστείλει τα προϊόντα. Χωρίς συνεννόηση για τον τρόπο αποστολής καμία παραγγελία δεν εκτελείται.

Η αποστολή διενεργείται άμεσα εφόσον το προϊόν είναι διαθέσιμο διαφορετικά διενεργείται με την ολοκλήρωση παραγωγής του προϊόντος.

Τρόποι Πληρωμής

Η ΗΛΙΟΣΤΡΩΜ δέχεται τους κάτωθι  όρους πληρωμής για τις ηλεκτρονικές παρραγγελίες:

Πληρωμή μέσω κάρτας – Η συναλλαγή πραγματοποιείται στο ασφαλές ηλεκτρονικό περιβάλλον της τραπέζης μέσω παραπομπής στην ιστοσελίδα τους (redirect). Εφοσών η συναλλαγή πραγματοποιείται σε περιβάλλον διαφορετικό της ιστοσελίδας μας, ουδεμία ευθύνη φέρει η www.iliostrom.gr

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό – στοιχεία λογαριασμού. Μετά την κατάθεση παρακαλούμε να μας αποστείλετε την εντολή πληρωμής ή την απόδειξη με email ή fax

Τα στοιχεία των λογαριασμών μας είναι:

ALPHA BANK
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΑΠΑΖΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
IBAN: GR1201405760576002310001029

ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΑΠΑΖΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
IBAN: GR9401722700005270029925475

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους τρόπου πληρωμής μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας στην εταιρία μέσω email στο info@iliostrom.gr  ή τηλεφωνικός στο 25920 22348.

adminΤρόποι Αποστολής και Πληρωμής