Όροι Χρήσης

Το περιεχόμενο του διαδικτυακού τόπου www.iliostrom.gr είναι ιδιοκτησία της:

Βιοτεχνία Στρωμάτων ΗΛΙΟΣΤΡΩΜ
Απαζίδης Ηλίας
Χορτοκόπι Καβάλας 64100
Τηλ: 25920 22348
ΑΦΜ: 017509392
Email: info@iliostrom.gr

Οι επισκέπτες του διαδικτυακού τόπου www.iliostrom.gr καθώς και οι χρήστες υλικού από την ιστοσελίδα αυτή δέχονται τους ακόλουθους όρους. Εάν δεν αποδέχεστε τους κάτωθι όρους δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε τον παρόντα διαδικτυακό τόπο.

 1. Πνευματική ιδιοκτησία

Το υλικό και το περιεχόμενο που παρουσιάζεται στον παρών ιστότοπο αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του www.iliostrom.gr. Η πλοήγηση σας και η χρήση του περιεχομένου πρέπει να συμβαδίζει με την αποδοχή των νόμων περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Οι ονομασίες προϊόντων, υλικό/φωτογραφίες που περιέχονται στον παρών ιστότοπο δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του κατόχου.

 2. Προσωπικά Δεδομένα

Υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/εγγεγραμμένου χρήστη και υπεύθυνος ελέγχου για την επεξεργασία των δεδομένων του στις ηλεκτρονικές σελίδες υπηρεσιών του www.iliostrom.gr είναι η  ΗΛΙΟΣΤΡΩΜ. Ο επισκέπτης/εγγεγραμμένος χρήστης-πελάτης αναγνωρίζει τα εξής:

Η επεξεργασία των δεδομένων του όπως περιγράφεται κατωτέρω στηρίζεται στις εξής νομικές βάσεις:

• Εκτέλεση παραγγελίας: Προκειμένου επισκέπτης/εγγεγραμμένος χρήστης-πελάτης να ολοκληρώνει τις παραγγελίες του στο www.iliostrom.gr είναι απαραίτητη η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που παρέχονται από τον επισκέπτη/εγγεγραμμένο χρήστη-πελάτη κατά την εγγραφή και την καταχώριση της παραγγελίας του στην φόρμα καταχώρισης της παραγγελίας και η καταγραφή των συναλλαγών του.

Σκοπός της βασικής αυτής επεξεργασίας των δεδομένων είναι η ολοκλήρωση της συγκεκριμένης παραγγελίας με όλες τις επιπλέον διαδικασίες που μπορεί να χρειαστούν ( επικοινωνία, ενημέρωση κατάστασης της παραγγελίας,  τόπος παράδοσης της παραγγελίας, επιβεβαίωση/ταυτοποίηση του χρήστη-πελάτη σε κάθε αναγκαία περίπτωση, κ.α.).

 

Η ΗΛΙΟΣΤΡΩΜ διατηρεί επίσης το δικαίωμα τακτικής ενημέρωσης του χρήστη εφόσον συναινέσει για αυτό. Η ενημέρωση αυτή μπορεί να περιλαμβάνει ενημέρωση για τα προϊόντα της ή/και προσφορές ή/και διαγωνισμούς, την επικοινωνία για τη βελτίωση των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών της προς τα μέλη της καθώς και άλλες προωθητικές ενέργειες της και την εξυπηρέτηση παρόμοιων σκοπών.

• Συγκατάθεση – συναίνεση: Ο εγγεγραμμένος χρήστης-πελάτης καλείται να δώσει την ειδική, ξεκάθαρη και ελεύθερη συγκατάθεση του στην εξατομικευμένη ανάλυση της καταναλωτικής συμπεριφοράς του εγγεγραμμένου χρήστη-πελάτη με σκοπό την αποστολή σε αυτόν εμπορικής επικοινωνίας με προσωποποιημένες προσφορές για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της ΗΛΙΟΣΤΡΩΜ ανάλογα με τις προτιμήσεις του με ή χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση ώστε ο εγγεγραμμένος χρήστης-πελάτης να μπορεί να λαμβάνει εξατομικευμένες ενημερώσεις και προσφορές από την ΗΛΙΟΣΤΡΩΜ που θα ταιριάζουν καλύτερα στο προφίλ και τις προτιμήσεις του.

Ο χρήστης υποχρεούται να έχει πρόσβαση στα προσωπικά του δεδομένα για προβολή, διόρθωση και επικαιροποίηση και οφείλει να το γνωστοποιεί το συντομότερο στην ΗΛΙΟΣΤΡΩΜ.

Επεξεργασία και είδος προσωπικών δεδομένων

Δικαιώματα επισκεπτών/εγγεγραμμένων χρηστών

α) Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων: Η ΗΛΙΟΣΤΡΩΜ θα επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα του επισκέπτη/εγγεγραμμένου χρήστη-πελάτη, όπως αυτά δηλώνονται από τον ίδιο κατά τη δημιουργία του λογαριασμού του και στην παραγγελία του στην φόρμα καταχώρισης στοιχείων, προκειμένου να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη παραγγελία του μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Ο χρήστης/πελάτης έχει την δυνατότητα να επιλέξει 2 τρόπους για να διεκπεραιώσει μία ηλεκτρονική παραγγελία και να δηλώσει τα προσωπικά του δεδομένα:

1. Ως επισκέπτης: στην περίπτωση αυτή τα δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την διεκπεραίωση της παραγγελίας και θα διαγράφουν αυτόματα μετά από διάστημα ενός μήνα. Μόνο κατόπιν συναίνεσης του πελάτη τα δεδομένα του θα χρησιμοποιηθούν έπειτα για προωθητικούς σκοπούς. Τα δεδομένα πραγματοποίησης της συναλλαγής θα κρατηθούν για φορολογικούς λόγους.

2. Ως εγγεγραμμένος χρήστης του ηλεκτρονικού καταστήματος: Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης/χρήστης έχει δημιουργήσει λογαριασμό χρήστη στο ηλεκτρονικό κατάστημα και τα προσωπικά δεδομένα του θα διατηρούνται στα αρχεία της εταιρείας μέχρι αυτός να ζητήσει την διαγραφή τους.

Είδος Προσωπικών Δεδομένων

Το είδος των προσωπικών δεδομένων που επεξεργάζεται η ΗΛΙΟΣΤΡΩΜ:

• το πλήρες ονοματεπώνυμο

• η διεύθυνση αποστολής των προϊόντων

• η διεύθυνση χρέωσης της παραγγελίας (σε περίπτωση που είναι διαφορετική από την διεύθυνση αποστολής)

• τα στοιχεία τιμολόγησης (σε περίπτωση που έχει επιλεγεί πληρωμή με τιμολόγιο)

• ο αριθμός ενός τηλεφώνου επικοινωνίας

• η ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) του πελάτη.

Με στόχο την εξατομικευμένη ανάλυση του πελάτη για αποστολή εμπορικής επικοινωνίας και διαφόρων προσωποποιημένων ενεργειών επεξεργάζεται επίσης:

– Προϊόντα που έχει αγοράσει στο www.iliostrom.gr

– Συχνότητα επισκέψεων στο www.iliostrom.gr

– Προϊόντα που έχει βάλει στο καλάθι του ή στην λίστα αγαπημένων στο www.iliostrom.gr

– Δημογραφικά στοιχεία που έχει δηλώσει στο www.iliostrom.gr

– Έτη παραμονής του ως εγγεγραμμένος χρήστης-πελάτης στο www.iliostrom.gr

– Συμμετοχή σε προωθητικές ενέργειες

– Δαπάνη που πραγματοποιήθηκε κατά την αγορά στο www.iliostrom.gr

– Iστορικό παραγγελιών στο www.iliostrom.gr

Σε περίπτωση που ζητηθεί να γίνει παράδοση προϊόντων σε τρίτο πρόσωπο ο χρήστης έχει την πλήρη ευθύνη για την ενημέρωση και την πλήρη συναίνεση του προσώπου, που ορίζει ως παραλήπτη, για την κοινοποίηση των προσωπικών του δεδομένων στην εταιρεία ΗΛΙΟΣΤΡΩΜ για το σκοπό και μόνο της παράδοσης σε αυτό, των σχετικών προϊόντων και αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για τυχόν αξιώσεις του προσώπου αυτού έναντι της ΗΛΙΟΣΤΡΩΜ.

Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν αποθηκεύονται σε αποθηκευτικά μέσα της εταιρείας κατά τη διάρκεια της συναλλαγής αλλά καταχωρούνται απευθείας σε ασφαλές περιβάλλον της συνεργαζόμενης εταιρείας (ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ) που έχει αναλάβει τη διαδικασία της πληρωμής.

Αποδέκτες Δεδομένων: Για τα δεδομένα που είναι αναγκαία για την εξυπηρέτηση καθενός από τους ανωτέρω σκοπούς επεξεργασίας και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων κάθε αποδέκτη, οι αποδέκτες των δεδομένων του εγγεγραμμένου χρήστη-πελάτη είναι ή δύνανται να είναι:

i. Οι αρμόδιοι υπάλληλοι της ΗΛΙΟΣΤΡΩΜ

ii. Οι φορολογικές αρχές και οι τραπεζικές αρχές σε περίπτωση σχετικού ελέγχου

iii. Εξωτερικοί συνεργάτες που παρέχουν υπηρεσίες διαδικτύου, αποθήκευση και διαχείριση παραγγελιών, υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου, υπηρεσίας (ταχυ)μεταφοράς ή ομαδικής αποστολής προϊόντων, υπηρεσίες εγκατάστασης προϊόντων και υπηρεσίες ανάλυσης δεδομένων πωλήσεων, πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου και ηλεκτρονικού εμπορίου και τηλεφωνικά κέντρα εξυπηρέτησης πελατών με τους οποίους συνεργάζεται η ΗΛΙΟΣΤΡΩΜ.

H ΗΛΙΟΣΤΡΩΜ καταβάλει κάθε προσπάθεια με στόχο να λαμβάνονται όλα τα αναγκαία τεχνικά και οργανωτικά μέτρα (συμπεριλαμβανομένων των κατάλληλων πολιτικών και διαδικασιών ώστε να αποτρέπουν την αποκάλυψη των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών/εγγεγραμμένων χρηστών-πελατών της που επεξεργάζονται και διαθέτουν και εφαρμόζουν διαδικασίες διαχείρισης και επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων κατά τρόπο που είναι σύννομος και τα προστατεύουν σύμφωνα με τον ΓΚΠΔ).

Δικαιώματα υποκειμένου δεδομένων

Κάθε χρήστης έχει τα δικαιώματα που ορίζονται απο την ισχύουσα νομοθεσία:

ii) το δικαίωμα στον περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων του,

iii) το δικαίωμα διόρθωσης ή διαγραφής μέρους ή του συνόλου (δικαίωμα στη λήθη) των προσωπικών του δεδομένων,

iv) το δικαίωμα αντίταξης, δηλαδή να προβάλλει αντιρρήσεις στην επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων, και

v) το δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων του.

Τα ως άνω δικαιώματα του το μέλος μπορεί να ασκήσει ως εξής:

Για το δικαίωμα/υποχρέωση πρόσβασης και διόρθωσης/συμπλήρωσης των προσωπικών δεδομένων, η εταιρεία παρέχει τη δυνατότητα στους εγγεγραμμένους χρήστες-πελάτες του www.iliostrom.gr να δουν, διορθώσουν/συμπληρώσουν τα προσωπικά τους δεδομένα μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο www.iliostrom.gr στο menu «λογαριασμός».

Για το δικαίωμα φορητότητας των προσωπικών δεδομένων, η εταιρεία παρέχει τη δυνατότητα στους εγγεγραμμένους χρήστες-πελάτες να λάβουν τα προσωπικά τους δεδομένα υποβάλλοντας γραπτή αίτηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση dataprotection@iliostrom.gr

Το μέλος έχει δικαίωμα να ανακαλέσει τη συγκατάθεσή του οποτεδήποτε και για οποιαδήποτε επεξεργασία προσωπικών του δεδομένων εκτελείται με βάση τη συγκατάθεση του, χωρίς να θίγεται η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση πριν από την ανάκλησή της. Η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να γίνει με την αποστολή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση  dataprotection@iliostrom.gr

 

Σε περίπτωση άσκησης ενός εκ των άνω αναφερόμενων δικαιωμάτων του εγγεγραμμένου χρήστη-πελάτη η ΗΛΙΟΣΤΡΩΜ θα λάβει κάθε δυνατό μέτρο για την ικανοποίηση του αιτήματος εντός (1) ενός μηνός από την υποβολή του. Σε αυτή την περίπτωση o εγγεγραμμένος χρήστης-πελάτης ενημερώνεται ότι τα ελάχιστα αναγκαία από τα προσωπικά δεδομένα του θα διατηρούνται, για τη διασφάλιση των έννομων συμφερόντων της εταιρείας.

Η διαγραφή του εγγεγραμμένου χρήστη-πελάτη του www.iliostrom.gr μπορεί να γίνει μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο www.iliostrom.gr στο menu «λογαριασμός» πατώντας τον σχετικό σύνδεσμο.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα δεδομένα του καθώς και την επεξεργασία και προστασία τους ο εγγεγραμμένος χρήστης-πελάτης δύναται να απευθύνεται στην ΗΛΙΟΣΤΡΩΜ στο email dataprotection@iliostrom.gr και στην τηλεφωνική γραμμή 2592022348 και εφόσον δεν θεωρεί ότι ικανοποιείται από την απάντηση του ενημερώνεται ότι έχει δικαίωμα προσφυγής στην αρμόδια εποπτική αρχή (Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, www.dpa.gr, Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα ).

Η ΗΛΙΟΣΤΡΩΜ δηλώνει ότι ουδεμία άλλη χρήση των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/εγγεγραμμένου χρήστη θα γίνει για άλλους σκοπούς, πέρα από αυτούς που αναφέρονται στους παρόντες όρους χωρίς την εκ των προτέρων ενημέρωση και, όπου απαιτείται, ρητή συγκατάθεσή του.

Cookies

Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies.

Η ΗΛΙΟΣΤΡΩΜ τηρεί αυστηρή πολιτική για την προστασία της ιδιωτικότητας των επισκεπτών της ιστοσελίδας www.iliostrom.gr. Με το παρόν σημείωμα σας παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες για το πώς χρησιμοποιούμε “cookies” καθώς και άλλα αυτοματοποιημένα μέσα προκειμένου να συλλέξουμε συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τους επισκέπτες των διαδικτυακών τόπων μας, όπως τον αριθμό των επισκεπτών των ιστοσελίδων μας καθώς και τους περισσότερο επισκεπτόμενους διαδικτυακούς τόπους μας, μέσω οποιουδήποτε φυλλομετρητή και συσκευή που χρησιμοποιείται. Με τη συλλογή αυτών των πληροφοριών, μαθαίνουμε όπως να προσαρμόζουμε καλύτερα τις ιστοσελίδες μας και τη διαφήμισή μας προς τους επισκέπτες.

 

Cookies και άλλα Αυτοματοποιημένα Μέσα για τη Συλλογή Δεδομένων

Cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται σε κάθε συσκευή σας με την χρήση οποιουδήποτε φυλλομετρητή, όποτε επισκέπτεστε έναν δικτυακό τόπο. Τα cookies μπορεί να τα χρησιμοποιήσουμε για να μας ενημερώσουν για παράδειγμα, εάν έχετε επισκεφτεί την ιστοσελίδα μας στο παρελθόν ή αν είστε νέος επισκέπτης καθώς και να μας βοηθήσουν ώστε να εντοπίσουμε χαρακτηριστικά της

ιστοσελίδας μας, για τα οποία μπορεί να ενδιαφέρεστε περισσότερο. Τα cookies μπορεί να βελτιώσουν την διαδικτυακή σας εμπειρία αποθηκεύοντας τις προτιμήσεις σας, καθώς εσείς επισκέπτεσθε μια συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

 

Web Beacons

Τα Web beacons (επίσης γνωστά ως Internet tags, pixel tags και clear GIFs) είναι συνήθως διαφανείς εικόνες γραφικών που τοποθετούνται σε μια ιστοσελίδα. Τα Web beacons χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με τα cookies προκειμένου να καταγράφουν τις ενέργειες των επισκεπτών στους διαδικτυακούς τόπους.

 

Διευθύνσεις IP και URLs

Η διεύθυνση IP είναι ένας μοναδικός εντοπιστής που χρησιμοποιούν ορισμένες ηλεκτρονικές συσκευές να εντοπιστούν και να επικοινωνήσουν μεταξύ τους στο Διαδίκτυο. Όταν επισκέπτεστε τις ιστοσελίδες μας, μπορούμε να δούμε την διεύθυνση IP της συσκευής που χρησιμοποιήσατε για να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο. Την πληροφορία αυτή τη χρησιμοποιούμε προκειμένου να προσδιορίσουμε τη γενική γεωγραφική θέση της συσκευής και να κατανοήσουμε από ποιες γεωγραφικές περιοχές προέρχονται οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μας. Την πληροφορία αυτή μπορεί να τη χρησιμοποιήσουμε προκειμένου να αλλάξουμε τον τρόπο παρουσίασης της ιστοσελίδας μας ώστε να βελτιώσουμε την επίσκεψή σας.

Το URL (Uniform Resource Locator / Ενιαίος Εντοπιστής Πόρων) είναι ένας μοναδικός εντοπιστής ή διεύθυνση για κάθε μέσο στο διαδίκτυο και ουσιαστικά πρόκειται για τη διεύθυνση της ιστοσελίδας που επισκέπτεστε. Την πληροφορία αυτή θα τη χρησιμοποιήσουμε ώστε να δούμε ποιες ιστοσελίδες έχουν επισκεψιμότητα καθώς και τον τρόπο με τον οποίο πλοηγήστε στην ιστοσελίδα μας.

 

Ποια Cookies χρησιμοποιούμε;

Στις ιστοσελίδες μας χρησιμοποιούμε τα ακόλουθα cookies:

 

Απολύτως απαραίτητα cookies

Τα απολύτως απαραίτητα cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία του ιστότοπου, σας επιτρέπουν να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του, όπως πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές, φόρμες εγγραφής, λίστα αγαπημένων, χρήση του καλαθιού αγοράς και για λόγους ασφαλείας. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία του ιστότοπου μας.

 

Cookies επιδόσεων και ανάλυσης

Αυτά τα cookies συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπο, ποιες σελίδες επισκέπτονται συχνότερα και αν λαμβάνουν μηνύματα σφαλμάτων από ιστοσελίδες. Αυτά τα cookies συλλέγουν συγκεντρωτικές, ανώνυμες πληροφορίες που δεν ταυτοποιούν κάποιον επισκέπτη. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη βελτίωση των επιδόσεων μίας ιστοσελίδας και μας επιτρέπουν να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση που κάνετε στις ιστοσελίδες μας, συμπεριλαμβανομένου του περιεχόμενου που επιλέγετε κατά την περιήγησή σας στις ιστοσελίδες μας, προκειμένου αν μετρήσουμε την αποτελεσματικότητα και την αλληλεπίδραση των καταναλωτών με την ιστοσελίδα καθώς και να βελτιώνουμε τις σελίδες μας στην πάροδο του χρόνου. Τα cookies αυτά μπορεί να μας παρέχονται από τρίτους παρόχους αναλυτικών εργαλείων αλλά χρησιμοποιούνται μόνο για τους σκοπούς που σχετίζονται με τις ιστοσελίδες μας.

 

Cookies στόχευσης/διαφήμισης

Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την παροχή περιεχομένου, που ταιριάζει περισσότερο σε εσάς και τα ενδιαφέροντά σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή στοχευμένης διαφήμισης/προσφορών, τον περιορισμό προβολών διαφήμισης ή την μέτρηση αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν αυτά τα cookies για να θυμόμαστε τους ιστότοπους που έχετε επισκεφθεί ώστε να καθορίσουμε ποια ηλεκτρονικά κανάλια μάρκετινγκ είναι πιο αποτελεσματικά και μας επιτρέπουν να επιβραβεύσουμε εξωτερικές ιστοσελίδες και συνεργάτες που σας προώθησαν σε εμάς.

 

Πώς Μπορείτε να Απενεργοποιήσετε τη Χρήση Cookies;

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη χρήση cookies από τις ρυθμίσεις του φυλλομετρητή σας, αναλόγως του φυλλομετρητή σας μπορείτε να δείτε στο κομμάτι βοήθειας του φυλλομετρητή σας για την σχετική διαδικασία. 

3. Εξωτερικοί σύνδεσμοι

Οι εξωτερικοί σύνδεσμοι που μπορεί να βρίσκονται στον ιστοχώρο της www.iliostrom.gr δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχο της www.iliostrom.gr και έτσι η εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη για τα περιεχόμενα της. Η www.iliostrom.gr σας παρέχει τους εξωτερικούς συνδέσμους ως διευκόλυνση σας. Ωστόσο ευθύνη για το περιεχόμενο τους και την λειτουργία τους φέρουν οι διαχειριστές των τρίτων αυτών ιστοσελίδων.

 4. Πληροφορίες εντός του www.iliostrom.gr

Η www.iliostrom.gr προσπαθεί να σας παρέχει με την δυνατότερη ακρίβεια τις πληροφορίες που περιέχονται στην ιστοσελίδα της όσον αφορά τα στοιχεία της εταιρίας, τις περιγραφές και απεικονίσεις των προϊόντων, τις πληροφορίες σχετικά με το ηλεκτρονικό κατάστημα και τις συναλλαγές.

Ωστόσο λάθη όπως τυπογραφικά, τιμών, απεικονίσεων, μη ενημέρωσης της ιστοσελίδας δεν αποκλείονται. Επίσης σφάλματα λόγω της φύσης των ηλεκτρονικών συναλλαγών όπως  διακοπές λειτουργίας, σφάλματα στον εξυπηρετητή και άλλες προβληματικές λειτουργίες που μπορεί να προκύψουν κατά την διαδικασία της χρήσης της ιστοσελίδας δεν αποκλείονται. Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και ενδέχεται να υπάρχουν διαφοροποιήσεις με το τελικό προϊόν.

Η www.iliostorm.gr σας διαβεβαιώνει ότι καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξάλειψη τέτοιων σφαλμάτων και περιπτώσεων αλλά εφόσον υπάρχει πάντοτε ο κίνδυνος για λάθη σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας πριν την συναλλαγή ή αν έχετε εντοπίσει σφάλματα στην ιστοσελίδα.

5. Τροποποίηση όρων

Η www.iliostrom.gr διατηρεί κάθε δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους χρήσης χωρίς καμμία ενημέρωση. Ωστόσο αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τα σχετικά κείμενα όπως το παρών για οποιαδήποτε αλλαγή στους όρους.

 6. Τρόποι Πληρωμής

Η ΗΛΙΟΣΤΡΩΜ δέχεται τους κάτωθι  όρους πληρωμής για τις ηλεκτρονικές παρραγγελίες:

Πληρωμή μέσω κάρτας – Η συναλλαγή πραγματοποιείται στο ασφαλές ηλεκτρονικό περιβάλλον της τραπέζης μέσω παραπομπής στην ιστοσελίδα τους (redirect). Εφοσών η συναλλαγή πραγματοποιείται σε περιβάλλον διαφορετικό της ιστοσελίδας μας, ουδεμία ευθύνη φέρει η www.iliostrom.gr

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό – στοιχεία λογαριασμού. Μετά την κατάθεση παρακαλούμε να μας αποστείλετε την εντολή πληρωμής ή την απόδειξη με email ή fax

Τα στοιχεία των λογαριασμών μας είναι:

ALPHA BANK
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΑΠΑΖΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
IBAN: GR1201405760576002310001029

ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΑΠΑΖΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
IBAN: GR9401722700005270029925475

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους τρόπου πληρωμής μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας στην εταιρία μέσω email στο info@iliostrom.gr  ή τηλεφωνικός στο 25920 22348.

 7. Αποστολή Προϊόντων

Η www.iliostrom.gr εξυπηρετεί πελάτες από όλη την Ελλάδα. Οι τιμές που αναγράφονται στην σελίδα μας είναι για παραλαβή απο το κατάστημα μας. Οι αποστολές επιβαρύνουν τον πελάτη.

Ο τρόπος αποστολής που χρησιμοποιούμαι είναι με αποστολή σε πρακτορείο της περιοχής σας. Η www.iliostrom.gr αναλαμβάνει να σας προτείνει κάποιο πρακτορείο για μεταφορά για την τοποθεσία σας και να σας αποστείλει τα προϊόντα. Χωρίς συνεννόηση για τον τρόπο αποστολής καμία παραγγελία δεν εκτελείται.

Η αποστολή διενεργείται άμεσα εφόσον το προϊόν είναι διαθέσιμο διαφορετικά διενεργείται με την ολοκλήρωση παραγωγής του προϊόντος.

 8. Επιστροφές Προϊόντων και ακύρωση παραγγελίας

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία μέσα σε 14 ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας.

Για να ακυρώσετε την παραγγελία σας προτρέπουμε να χρησιμοποιήσετε τις ακόλουθες μεθόδους:

·         αποστολή email στο info@iliostrom.gr

·         τηλεφωνική επικοινωνία στον αριθμό: 25920 22348

·         γραπτή ακύρωση της παραγγελίας στην διεύθυνση της εταιρίας μας

·         φαξ στον αριθμό: 25920 21150

Επίσης, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα δίχως να χρειάζεται να γνωστοποιήσει τον λόγο εντός 14 ημερών από την παράδοση του προϊόντος στον συμφωνημένο τόπο παράδοσης. Εξαιρούνται τα προιόντα τα οποία έχουν κατασκευαστεί με ειδικές διαστάσεις κατόπιν παραγγελίας του πελάτη.

Για να επιστρέψετε ένα προϊόν σας προτρέπουμε να χρησιμοποιήσετε τις ακόλουθες μεθόδους:

·         αποστολή email στο info@iliostrom.gr

·         τηλεφωνική επικοινωνία στον αριθμό: 25920 22348

·         γραπτή ακύρωση της παραγγελίας στην διεύθυνση της εταιρίας μας

·         φαξ στον αριθμό: 25920 21150

 

Στην προκειμένη περίπτωση επιστροφής του προϊόντος, ο πελάτης είναι υπεύθυνος για την κατάσταση του προϊόντος έως ότου το παραλάβουμε στις εγκαταστάσεις μας.

Η επιβάρυνση του κόστους μεταφοράς το επωμίζεται ο πελάτης. Έπειτα η www.iliostrom.gr θα σας επιστρέψει τα χρήματα εντός 30 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων στο κατάστημα της. Οι επιστροφές γίνονται αποδεκτές εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, συνοδευόμενα από κάθε έγγραφο που παραλάβατε.

 

9. Τιμές Προϊόντων

Η τιμές που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα μας περιέχουν ΦΠΑ 23 % και δεν περιλαμβάνουν κόστος αποστολής και είναι οι τιμές του ισχύοντος τιμοκαταλόγου. Η www.iliostrom. gr διατηρεί κάθε δικαίωμα να αναπροσαρμόζει τις τιμές.

10. Ισχύουσα νομοθεσία

Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του www.iliostorm.gr διέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία.

 

adminΌροι Χρήσης