Στρώμα Fino

Στρώμα Fino

Υλικά στρώματος

Πλαίσιο από Ελατήρια Bonnell (Πάχος  2,40 mm), Πυκνοπλεγμένο
Ατσάλινο Περιμετρικό Λαμάκι
Κετσές Λευκός Βαμβακερός Χοντρός και ελαστικός
Βάτα Λευκή Αφράτη, Βαμβακερή 100%, 2,5 cm Πάχος
Ύφασμα Κρετόν με ειδική αντιβακτηριακή επεξεργασία Καπιτοναρισμένο με 100αρα Βατα και Νον Γουβεν
Φάσα φερμουάρ

Χαρακτηριστικά στρώματος

Το στρώμα Fino είναι ορθοπεδικό.

Τα ελατήρια bonnel spring προσφέρουν στήριξη στο σώμα, ενώ ο βαμβακερός κετσές και η βαμβακερή βάτα του προσφέρουν μεγάλη αντοχή. Είναι ένα στρώμα προσιτό σε όλους και ταυτόχρονα ποιοτικό. Το στρώμα αυτό είναι κατάλληλο και για ξενοδοχειακό εξοπλισμό.

Τα ελατήρια bonnel  2,4mm πάχους, είναι κατασκευασμένα από ειδικό διαμορφωμένο ατσάλι σε διαφορετικά πάχη, διάμετρο και πυκνότητα και δίνουν στο στρώμα μεγάλη αντοχή και ελαστικότητα. Περιμετρικά των ελατηρίων τοποθετείται ατσάλινη λάμα για μεγαλύτερη αντοχή και σταθερότητα. Ενώ τα βαμβακερά υλικά και το βαμβακερό ύφασμα προσδίδουν στο στρώμα αντιβακτηριακές ιδιότητες για έναν άνετο και υγιεινό ύπνο.

Η βάτα είναι ένα φυσικό υλικό από 100% βαμβάκι 1.300gr/m2 , εξασφαλίζει την  ελαστικότητα του στρώματος  απορροφάει και απελευθερώνει την υγρασία και προσαρμόζεται στην θερμοκρασία του σώματος.

Ο τάπητας είναι ένα προϊόν από πεπιεσμένο βαμβάκι που τοποθετείται πάνω από τα ελατήρια 1300gr/m2, που υφίσταται ειδική επεξεργασία αποστείρωσης και σκλήρυνσης σε υψηλές θερμοκρασίες. Είναι ένα υγιεινό και ανθεκτικό υλικό που λειτουργεί ως προστατευτικό μεταξύ των ελατηρίων και των υπόλοιπων υλικών του στρώματος.

Διαθέτει φερμουάρ για να έχετε άμεση πρόσβαση στα υλικά.

Είναι ένα στρώμα μέτριο σε σκληρότητα. Ιδανικό για όσους ζητούν ένα οικονομικό και καλό στρώμα που να προσφέρει σωστή στήριξη της σπονδυλικής στήλης κατά τη διάρκεια του ύπνου.

 

Ελατήρια

Κλασικά Ελατήρια

Τύπος

Ορθοπεδικό

Σκληρότητα

Μεσαίο

Ύψος:

19 cm (+-1)

110.00230.00

Καθαρισμός επιλογής

Συμπληρώστε τις ακριβείς διαστάσεις για το στρώμα σας. Δείτε έναν οδηγό για το πως να μετρήσετε εδώ .