Στρώμα Fino Soft

Στρώμα Υπνου Fino Soft

Υλικά στρώματος

Πλαίσιο από Ελατήρια Bonnell (2,40 mm), Πάχος Πυκνοπλεγμένο
Ατσάλινο Περιμετρικό Λαμάκι
Cocolatex Χοντρό (Φυτικό Υλικό)
Βάτα Λευκή Αφράτη, Βαμβακερή 100%, 2,5 cm Πάχος
Ύφασμα Κρετόν με ειδική αντιβακτηριακή επεξεργασία Καπιτοναρισμένο με 100αρα Βατα και Νον Γουβεν
Φάσα Φερμουάρ

Χαρακτηριστικά στρώματος

Το στρώμα Fino Soft είναι ορθοπεδικό.

Αποτελείται από ελατήρια bonnel spring  2,4mm πάχους ,κατασκευασμένα από ευρωπαικό ανοξείδωτο ατσάλι σε σχήμα διπλού κώνου, τα οποία κρατούν την σπονδυλική στήλη στην κατάλληλη ορθοπεδική θέση, ασκώντας ομοιόμορφη πίεση. Περιμετρικά των ελατηρίων τοποθετείται ατσάλινη λάμα για μεγαλύτερη σταθερότητα. Σε συνδυασμό με τη βαμβακερή βάτα και το Cocolatex  δημιουργούν ένα αναπαυτικό στρώμα, το οποίο στηρίζει σωστά το σώμα. Είναι μέτριο σε σκληρότητα.

Η βάτα είναι ένα φυσικό, υποαλλεργικό υλικό από 100% βαμβάκι 1.300gr/m2 , που απορροφάει και απελευθερώνει την υγρασία ενώ προσαρμόζεται στην θερμοκρασία του σώματος. Είναι απόλυτα υγιεινή και ασφαλής και βοηθάει στον εξαερισμό του στρώματος.

To Cocolatex  είναι μονωτικό υλικό κατασκευασμένο από το περίβλημα της καρύδας και εμποτισμένο με 100% φυσικό latex, τοποθετείται πάνω από τα ελατήρια και λειτουργέι ως προστατευτικό με τα υπόλοιπα υλικά εξασφαλίζοντας στο στρώμα ελαστικότητα. Χάρη στις ειδικές ίνες που διαθέτει επιτυγχάνει την τέλεια επαναφορά του στρώματος. Το ύφασμα είναι καπιτοναρισμένο με βάτα για να σας προσφέρει μία απαλή αίσθηση.

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούντα είναι από φυσικές πρώτες ύλες. Διαθέτει φερμουάρ για να έχετε άμεση πρόσβαση στην ποιότητα των υλικών.

Είναι ιδανικό για όσους αναζητούν ένα αναπαυτικό και ποιοτικό στρώμα χωρίς να χρειάζεται να διαθέσουν πολλά χρήματα.

 

Ελατήρια

Κλασικά Ελατήρια

Τύπος

Ορθοπεδικό

Σκληρότητα

Μεσαίο

Ύψος

19 cm (+-1)

110.00230.00

Καθαρισμός επιλογής

Συμπληρώστε τις ακριβείς διαστάσεις για το στρώμα σας. Δείτε έναν οδηγό για το πως να μετρήσετε εδώ .