Όροι Χρήσης

Το περιεχόμενο του διαδικτυακού τόπου www.iliostrom.gr είναι ιδιοκτησία της:

Βιοτεχνία Στρωμάτων ΗΛΙΟΣΤΡΩΜ
Απαζίδης Ηλίας
Χορτοκόπι Καβάλας 64100
Τηλ: 25920 22348
ΑΦΜ: 017509392
Email: info@iliostrom.gr

Οι επισκέπτες του διαδικτυακού τόπου www.iliostrom.gr καθώς και οι χρήστες υλικού από την ιστοσελίδα αυτή δέχονται τους ακόλουθους όρους. Εάν δεν αποδέχεστε τους κάτωθι όρους δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε τον παρόντα διαδικτυακό τόπο.

 1. Πνευματική ιδιοκτησία

Το υλικό και το περιεχόμενο που παρουσιάζεται στον παρών ιστότοπο αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του www.iliostrom.gr. Η πλοήγηση σας και η χρήση του περιεχομένου πρέπει να συμβαδίζει με την αποδοχή των νόμων περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Οι ονομασίες προϊόντων, υλικό/φωτογραφίες που περιέχονται στον παρών ιστότοπο δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του κατόχου.

 2. Προσωπικά Δεδομένα

Το www.iliostrom.gr σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων, ηλεκτρονικού εμπορίου και προστασίας καταναλωτή διαβεβαιώνει ότι τα προσωπικά σας δεδομένα δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν με τρόπο ώστε να παραβιάζεται η ισχύουσα νομοθεσία όπως αποκάλυψη, πώληση και εκμίσθωση των δεδομένων σας σε τρίτα πρόσωπα.

Ο χρήστης έχει το δικαίωμα της πλήρους διαγραφής των δεδομένων του ύστερα από γραπτή αίτηση του.

Ο χρήστης θα πρέπει να παρέχει τα αληθή και νόμιμα στοιχεία.

 3. Εξωτερικοί σύνδεσμοι

Οι εξωτερικοί σύνδεσμοι που μπορεί να βρίσκονται στον ιστοχώρο της www.iliostrom.gr δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχο της www.iliostrom.gr και έτσι η εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη για τα περιεχόμενα της. Η www.iliostrom.gr σας παρέχει τους εξωτερικούς συνδέσμους ως διευκόλυνση σας. Ωστόσο ευθύνη για το περιεχόμενο τους και την λειτουργία τους φέρουν οι διαχειριστές των τρίτων αυτών ιστοσελίδων.

 4. Πληροφορίες εντός του www.iliostrom.gr

Η www.iliostrom.gr προσπαθεί να σας παρέχει με την δυνατότερη ακρίβεια τις πληροφορίες που περιέχονται στην ιστοσελίδα της όσον αφορά τα στοιχεία της εταιρίας, τις περιγραφές και απεικονίσεις των προϊόντων, τις πληροφορίες σχετικά με το ηλεκτρονικό κατάστημα και τις συναλλαγές.

Ωστόσο λάθη όπως τυπογραφικά, τιμών, απεικονίσεων, μη ενημέρωσης της ιστοσελίδας δεν αποκλείονται. Επίσης σφάλματα λόγω της φύσης των ηλεκτρονικών συναλλαγών όπως  διακοπές λειτουργίας, σφάλματα στον εξυπηρετητή και άλλες προβληματικές λειτουργίες που μπορεί να προκύψουν κατά την διαδικασία της χρήσης της ιστοσελίδας δεν αποκλείονται. Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και ενδέχεται να υπάρχουν διαφοροποιήσεις με το τελικό προϊόν.

Η www.iliostorm.gr σας διαβεβαιώνει ότι καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξάλειψη τέτοιων σφαλμάτων και περιπτώσεων αλλά εφόσον υπάρχει πάντοτε ο κίνδυνος για λάθη σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας πριν την συναλλαγή ή αν έχετε εντοπίσει σφάλματα στην ιστοσελίδα.

5. Τροποποίηση όρων

Η www.iliostrom.gr διατηρεί κάθε δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους χρήσης χωρίς καμμία ενημέρωση. Ωστόσο αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τα σχετικά κείμενα όπως το παρών για οποιαδήποτε αλλαγή στους όρους.

 6. Τρόποι Πληρωμής

Η ΗΛΙΟΣΤΡΩΜ δέχεται τους κάτωθι  όρους πληρωμής για τις ηλεκτρονικές παρραγγελίες:

Πληρωμή μέσω κάρτας – Η συναλλαγή πραγματοποιείται στο ασφαλές ηλεκτρονικό περιβάλλον της τραπέζης μέσω παραπομπής στην ιστοσελίδα τους (redirect). Εφοσών η συναλλαγή πραγματοποιείται σε περιβάλλον διαφορετικό της ιστοσελίδας μας, ουδεμία ευθύνη φέρει η www.iliostrom.gr

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό – στοιχεία λογαριασμού. Μετά την κατάθεση παρακαλούμε να μας αποστείλετε την εντολή πληρωμής ή την απόδειξη με email ή fax

Τα στοιχεία των λογαριασμών μας είναι:

ALPHA BANK
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΑΠΑΖΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
IBAN: GR1201405760576002310001029

ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΑΠΑΖΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
IBAN: GR9401722700005270029925475

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους τρόπου πληρωμής μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας στην εταιρία μέσω email στο info@iliostrom.gr  ή τηλεφωνικός στο 25920 22348.

 7. Αποστολή Προϊόντων

 

Η www.iliostrom.gr εξυπηρετεί πελάτες από όλη την Ελλάδα. Οι τιμές που αναγράφονται στην σελίδα μας είναι για παραλαβή απο το κατάστημα μας. Οι αποστολές επιβαρύνουν τον πελάτη.

Έπειτα από την παραγγελία σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συνεννοηθούμε τον τρόπο και το κόστος αποστολής.

Ο τρόπος αποστολής που χρησιμοποιούμαι είναι με αποστολή σε πρακτορείο της περιοχής σας. Η www.iliostrom.gr αναλαμβάνει να σας προτείνει κάποιο πρακτορείο για μεταφορά για την τοποθεσία σας και να σας αποστείλει τα προϊόντα. Χωρίς συνεννόηση για τον τρόπο αποστολής καμία παραγγελία δεν εκτελείται.

Η αποστολή διενεργείται άμεσα εφόσον το προϊόν είναι διαθέσιμο διαφορετικά διενεργείται με την ολοκλήρωση παραγωγής του προϊόντος.

 8. Επιστροφές Προϊόντων και ακύρωση παραγγελίας

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία μέσα σε 14 ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας.

Για να ακυρώσετε την παραγγελία σας προτρέπουμε να χρησιμοποιήσετε τις ακόλουθες μεθόδους:

·         αποστολή email στο info@iliostrom.gr

·         τηλεφωνική επικοινωνία στον αριθμό: 25920 22348

·         γραπτή ακύρωση της παραγγελίας στην διεύθυνση της εταιρίας μας

·         φαξ στον αριθμό: 25920 21150

Επίσης, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα δίχως να χρειάζεται να γνωστοποιήσει τον λόγο εντός 14 ημερών από την παράδοση του προϊόντος στον συμφωνημένο τόπο παράδοσης. Εξαιρούνται τα προιόντα τα οποία έχουν κατασκευαστεί με ειδικές διαστάσεις κατόπιν παραγγελίας του πελάτη.

Για να επιστρέψετε ένα προϊόν σας προτρέπουμε να χρησιμοποιήσετε τις ακόλουθες μεθόδους:

·         αποστολή email στο info@iliostrom.gr

·         τηλεφωνική επικοινωνία στον αριθμό: 25920 22348

·         γραπτή ακύρωση της παραγγελίας στην διεύθυνση της εταιρίας μας

·         φαξ στον αριθμό: 25920 21150

 

Στην προκειμένη περίπτωση επιστροφής του προϊόντος, ο πελάτης είναι υπεύθυνος για την κατάσταση του προϊόντος έως ότου το παραλάβουμε στις εγκαταστάσεις μας.

Η επιβάρυνση του κόστους μεταφοράς το επωμίζεται ο πελάτης. Έπειτα η www.iliostrom.gr θα σας επιστρέψει τα χρήματα εντός 30 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων στο κατάστημα της. Οι επιστροφές γίνονται αποδεκτές εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, συνοδευόμενα από κάθε έγγραφο που παραλάβατε.

 

9. Τιμές Προϊόντων

Η τιμές που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα μας περιέχουν ΦΠΑ 23 % και δεν περιλαμβάνουν κόστος αποστολής και είναι οι τιμές του ισχύοντος τιμοκαταλόγου. Η www.iliostrom. gr διατηρεί κάθε δικαίωμα να αναπροσαρμόζει τις τιμές.

10. Ισχύουσα νομοθεσία

Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του www.iliostorm.gr διέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία.

adminΌροι Χρήσης