Ανώστρωμα LATEX

Latex ένα εξαιρετικό υλικό για στρώματα και μαξιλάρια

Συγκομιδή φυσικού Latex

Το latex συλλέγεται  από το τροπικό φυτό Εβέα. Η συγκομιδή του γίνεται νωρίς το πρωί. Ο συλλέκτες του κόβουν καθέτως ένα λεπτό φλοιό του δένδρου, από το εσωτερικό του οποίου ρέει το latex. Ύστερα  από τη συγκομιδή του, το latex μεταφέρεται σε δεξαμενές και προστίθεται και ίση ποσότητα νερού.  Το latex είναι υποαλλεργικό, αντιμικροβιακό και αντιβακτηριακό.

latex_mattress 

To φυσικό latex “αναπνέει” και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μετακινεί την υγρασία του σώματος και να κρατάει τον άνθρωπο ζεστό το χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι.

 

Ένα στρώμα latex σας εγγυάται έναν ύπνο υγιεινό και ξεκούραστο. Το βασικό υλικό του είναι το καουτσούκ, του οποίου η κυψελωτή επιφάνεια βοηθάει απόλυτα στον σωστό αερισμό και προσφέρει ιδανική ελαστικότητα.  Έχει την μοναδική δυνατότητα να προσαρμόζεται στους μύες του σώματος και να διευκολύνει την σωστή κυκλοφορία του αίματος σε όλα τα σημεία.  Χάρη στην ιδιαίτερη δομή και την υψηλή πυκνότητα των εσωτερικών επιπέδων, τα στρώματα από latex επιτρέπουν στο σώμα να διατηρεί μία ξεκούραστη θέση σε κάθε περίσταση. Η εσωτερική του δομή είναι απόλυτα εγγυημένη. Είναι ένα στρώμα μεγάλης διάρκειας.

Στρώμα RILATEX - Βιοτεχνία Στρωμάτων ΗΛΙΟΣΤΡΩΜ

 

 

 

 

Στρώμα Rilatex

 

 

Εκτός από τα στρώματα που κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου από latex μπορείτε να επιλέξετε κάποιο στρώμα που συνδυάζει ελατήρια bonnel ή ελατήρια pocket ή ακόμη και σκληρό αφρό με ένα φύλλο  latex, ανάλογα με την σκληρότητα που επιθυμείτε να έχει το στρώμα σας.

 

Δείτε τα προϊόντα μας 

Το latex όμως εκτός από τα στρώματα είναι ιδανικό υλικό για μαξιλάρια και ανωστρώματα.

Μαξιλάρι Λατέξ

Μαξιλάρι Λατέξ

 

Τα μαξιλάρια latex  είναι αναπαυτικά, δροσερά και εύκαμπτα. Είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να προσαρμόζονται άριστα στον αυχένα και να επιτυγχάνουν έναν υγιεινό και χαλαρωτικό ύπνο. Έχει ελαστικότητα και προσαρμόζεται σωστά στην πίεση που ασκεί το κεφάλι. Θεωρείτε ιδανικό για όσους πάσχουν από αυχενικούς πόνους και πονοκεφάλους.

 

Ανώστρωμα LATEX

Ανώστρωμα LATEX

 

Το ανώστρωμα είναι το ιδανικό εργαλείο για να διορθώσετε μία λάθος επιλογή που κάνατε στο στρώμα σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν μόνιμη ή συμπληρωματική λύση στο στρώμα προσφέροντας μία τελείως διαφορετική αίσθηση. Δίνει στο στρώμα μία αίσθηση μαλακότητας, αγκαλιάζοντας απαλά το σώμα σας.

 

 

 

zoi_apazidiLatex ένα εξαιρετικό υλικό για στρώματα και μαξιλάρια