Στρώμα Veloyr

Στρώμα Velour
στρωμα λουλουδι

Υλικά στρώματος

Πλαίσιο από ελατήρια Pocket με ανεξάρτητη ανάρτηση
Ατσάλινο Περιμετρικό Λαμάκι
Visco elastic ή memory foam (υλικό της NASA) πάχους 5 cm
Περιφερειακό Foam
Ύφασμα από οργανικό βαμβάκι καπιτοναρισμένο με 150αρα Βάτα και Νον Γούβεν με ειδική επεξεργασία antiacarea
Φάσα φερμουάρ.

Χαρακτηριστικά στρώματος

Το στρώμα Veloyr είναι ανατομικό.

Τα ανατομικά στρώματα που είναι φτιαγμένα με το σύστημα pocket springs είναι η νέα τεχνολογία κατασκευής στρωμάτων. Τα ανεξάρτητα ελατήρια (pocket springs) προσαρμόζονται στην ανατομία του σώματος με αποτέλεσμα η σπονδυλική στήλη να βρίσκεται σε αναπαυτική θέση και να προσφέρει ένα ευχάριστο και αναπαυτικό ύπνο. Ακόμη  προσφέρουν πολλαπλά σημεία στήριξης στο σώμα, αφού καθένα λειτουργεί ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα. Το αποτέλεσμα είναι το βάρος του ανθρώπινου σώματος να μοιράζεται σε τέλεια αναλογία επάνω στο στρώμα ώστε να μην καταπονείται, αλλά να χαλαρώνει και να ξεκουράζεται.

Πάνω από τα ελατήρια στην μία πλευρά του στρώματος τοποθετείται ένα φύλλο ελαστικής βισκόζης Memory foam 5cm πάχους. Το memory foam χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από τη NASA για την εκτόνωση της πίεσης με την οποία έρχονταν αντιμέτωποι οι αστροναύτες. Αποτελείται από δισεκατομμύρια ανοιχτές κυψέλες οι οποίες επιτρέπουν την κυκλοφορία του αέρα μέσα στο υλικό διατηρώντας τη θερμοκρασία του σώματος σε φυσιολογικά επίπεδα.

Έχει την ιδιότητα να αντιδρά ανάλογα με το βαθμό πίεσης που δέχεται από το σώμα κατά τη διάρκεια του ύπνου και να προσαρμόζεται ανάλογα, αγκαλιάζοντας όλες τις καμπύλες του σώματος. Επίσης αντιδρά στην θερμοκρασία και το στρώμα γίνεται μαλακότερο όταν έρχεται σε επαφή με τα πιο ζεστά μέρη του σώματος, ενώ παραμένει αναλλοίωτο σε όλα τα υπόλοιπα. Επιπλέον απορροφά 100% την υγρασία και έτσι δίνει την καλύτερη δυνατόν εφίδρωση.

Είναι ένα στρώμα που προσφέρει άψογη στήριξη και θα σας χαρίσει έναν ξεκούραστο και απολαυστικό ύπνο.

 

Ελατήρια

Ανεξάρτητης Ανάρτησης

Τύπος

Ανατομικό

Σκληρότητα

Μαλακό

Ύψος:

22 cm (+-1)

370.00680.00

Καθαρισμός επιλογής

Συμπληρώστε τις ακριβείς διαστάσεις για το στρώμα σας. Δείτε έναν οδηγό για το πως να μετρήσετε εδώ .