Στρώμα Super Lord

Στρώμα υπνου Super lord
στρωμα aloe vera

Υλικά στρώματος

Πλαίσιο από ελατήρια pocket springs με ανεξάρτητη ανάρτηση
Ατσάλινο Περιμετρικό Λαμάκι
Latex 4cm
Περιφερειακό Foam
Ύφασμα από οργανικό βαμβάκι Καπιτοναρισμένο με 150αρα Βατα και ΝονΓουβεν με ειδική επεξεργασία antiacarea
Φάσα φερμουάρ

Χαρακτηριστικά στρώματος

Το στρώμα Super Lord είναι ανατομικό.

Είναι ένα στρώμα το οποίο κατασκευάζεται από ελατήρια ανεξάρτητης ανάρτησης (pocket springs)  και latex (φυσικό καουτσούκ). Η ειδική κατασκευή των ελατηρίων, τα οποία βρίσκονται μέσα σε ειδικές θήκες, δίνει στο στρώμα την ιδιότητα να προσαρμόζεται τέλεια στις καμπύλες του σώματος και να διανέμει ομοιόμορφα την πίεση σε αυτό. Τα ανεξάρτητα ελατήρια pocket,  προσφέρουν πολλαπλά σημεία στήριξης στο σώμα, αφού καθένα λειτουργεί ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα. Χάρη στα ελατήρια pocket, οι κινήσεις του συντρόφου σας δεν μπορούν να σας ενοχλήσουν.

Το φυσικό latex σε πάχος 4cm, το οποίο συλλέγεται από το τροπικό φυτό Εβέα,  τοποθετείται και από τις δύο πλευρές του στρώματος προσφέροντας μεγαλύτερη ανατομικότητα. Έχει την δυνατότητα να προσαρμόζεται στους μύες του σώματος, διευκολύνοντας έτσι τη σωστή κυκλοφορία του αίματος. Ενώ λόγω των κυψελών του βοηθάει το στρώμα να “αναπνέει” και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μετακινεί την υγρασία του σώματος και να κρατάει το σώμα σας ζεστό το χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι.

Χάρη στην ιδιαίτερη δομή του το στρώμα Super Lord επιτρέπει στο σώμα να διατηρεί μία σωστή και ξεκούραστη θέση καθ’ όλη τη διάρκεια του ύπνου.

Το ύφασμα του στρώματος είναι κατασκευασμένο από οργανικό βαμβάκι με ειδική επεξεργασία antiacarea.

Είναι ιδανικό για όσους επιθυμούν ένα μαλακό στρώμα που να αγκαλιάζει το σώμα τους.

 

Ελατήρια

Ανεξάρτητης Ανάρτησης

Τύπος

Ανατομικό

Σκληρότητα

Μαλακό

Ύψος:

23 cm (+-1)

Διάστασεις

Από 0,91cm έως 1,00cm, Από 1,01cm έως 1,10cm, Από 1,11cm έως 1,20cm, Από 1,21cm έως 1,30cm, Από 1,31cm έως 1,40cm, Από 1,41cm έως 1,50cm, Από 1,51cm έως 1,60cm, Από 1,61cm έως 1,70cm, Από 1,71cm έως 1,80cm, Έως 0,90 cm

340.00670.00

Καθαρισμός επιλογής