Στρώμα Princess

Στρώμα Princess
στρωμα ασπρο organic cotton

Υλικά στρώματος

Πλαίσιο από Ελατήρια Pocket με ανεξάρτητη ανάρτηση
Ατσάλινο Περιμετρικό Λαμάκι
Cocolatex Χονδρό (Φυτικό Υλικό)
Latex 2cm Πάχος (Φυσικό Εύκαμπτο Υποαλλεργικό Υλικό)
Βάτα Λευκή Αφράτη Polycotton, Πάχος 2,5 cm
Περιφερειακό Foam
Ύφασμα από οργανικό βαμβάκι καπιτοναρισμένο με 150αρα Βατα και Νον Γουβεν με επεξεργασία antiacarea
Φάσα Φερμουάρ

Χαρακτηριστικά στρώματος

Το στρώμα Princess είναι ανατομικό.

Είναι ένα στρώμα υψηλής ποιότητας και κατασκευής. Αποτελείται από ανεξάρτητα ελατήρια, τα οποία είναι σχεδιασμένα να προσαρμόζονται απαλά στο σώμα και να παίρνουν τις κλίσεις του. Έτσι το σώμα έχει σωστή στήριξη σε όλα τα σημεία. Ο συνδυασμός των υλικών Cocolatex , Latex και βάτα polycotton που τοποθετούνται πάνω από τα ελατήρια βοηθά στη μείωση των πόνων της μέσης και στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος.

Το Cocolatex  είναι κατασκευασμένο από το περίβλημα της καρύδας εμποτισμένο με 100% φυσικό latex, τοποθετείται πάνω από τα ελατήρια εξασφαλίζοντας στο στρώμα ελαστικότητα. Χάρη στις ειδικές ίνες που διαθέτει επιτυγχάνει την τέλεια επαναφορά του στρώματος.

Το latex είναι υγιεινό και απόλυτα αναπαυτικό. Διαθέτει επτά ζώνες σκληρότητας, οι οποίες διαμορφώνονται ανάλογα με την πίεση που δέχονται απο τα διάφορα μέρη του σώματος. Παράγεται από φυσικό καουτσούκ. Είναι ιδιαίτερα ελαστικό και προσφέρει στο στρώμα ανατομικότητα. Ακολουθεί και προσαρμόζεται στο περίγραμμα του σώματός για να προσφέρει μέγιστη άνεση και στήριξη της πλάτης.

Ενώ η περιφερειακή στήριξη από Foam No 400 και πάχος 5cm συντελεί ώστε το στρώμα να διατηρεί την αρχική μορφή και το σχήμα του. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται για το στρώμα αυτό είναι 100% οικολογικά.

 

Ελατήρια

Ανεξάρτητης Ανάρτησης

Τύπος

Ανατομικό

Σκληρότητα

Μεσαίο

Ύψος:

25 cm (+-1)

380.00760.00

Καθαρισμός επιλογής

Συμπληρώστε τις ακριβείς διαστάσεις για το στρώμα σας. Δείτε έναν οδηγό για το πως να μετρήσετε εδώ .