Στρώμα Moldy Flex

Στρώμα Moldy Flex
στρωμα λουλουδι

Υλικά στρώματος

Foam ECO No 400 Μαλακό Πάχος 15 cm
Latex  2cm Πάχος (Φυσικό Εύκαμπτο Υποαλλεργικό Υλικό)
Βάτα Ασπρη Βαμβακερή 100% Αφράτη (2,5 cm) Πάχος
Υφασμα Οικολογικό με αντιμικροβιακές ιδιότητες Καπιτοναρισμένο με 150αρα Βάτα και Νον Γούβεν
Φάσα Φερμουάρ

Χαρακτηριστικά στρώματος

Το στρώμα Moldy Flex είναι ανατομικό.

Το στρώμα αυτό είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει άνεση και αντοχή. Αποτελείται στη βάση του από αφρώδες υλικό Foam Νο 400, το οποίο προσφέρει στήριξη στο σώμα.  Η σύνθεση και ο τρόπος παραγωγής του το καθιστούν απόλυτα υγιεινό και αβλαβές για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Είναι ένα υλικό υψηλής αντοχής, εξαιρετικά ανθεκτικό με μεγάλη πυκνότητα, το οποίο χαρίζει στο στρώμα σταθερότητα.

Επάνω από τον αφρό τοποθετείται και από τις δύο πλευρές του ένα φύλλο latex 2cm πάχους. Το latex είναι ένα ανατομικό υλικό και έχει την  ιδιότητα να αγκαλιάζει το σώμα εφαρμόζοντας σε όλες τις καμπύλες του σώματος, εξασφαλίζοντας μία άνετη και ξεκούραστη θέση καθ’ όλη τη διάρκεια του ύπνου. Διαθέτει επτά διαφορετικές ζώνες σκληρότητας, για να κατανέμεται ομοιόμορφα το βάρος του σώματος. Οι διαμπερείς τρύπες του προσφέρουν σωστό αερισμό στο στρώμα και ιδανική ελαστικότητα.

Το στρώμα στο τελείωμα του και από τις δύο πλευρές περιέχει ένα φύλλο βαμβακερής βάτας και ράβεται με οικολογικό ύφασμα 100% βαμβακερό.

Είναι ένα στρώμα μεγάλης αντοχής. Χάρη στην ιδιαίτερη δομή των υλικών του επιτρέπει στο σώμα να διατηρεί μία σωστή και ξεκούραστη θέση σε κάθε περίσταση. Είναι μέτριο σε σκληρότητα.

 

Ελατήρια

Χωρίς

Τύπος

Ανατομικό

Σκληρότητα

Μεσαίο

Ύψος:

21 cm (+-1)

270.00520.00

Καθαρισμός επιλογής

Συμπληρώστε τις ακριβείς διαστάσεις για το στρώμα σας. Δείτε έναν οδηγό για το πως να μετρήσετε εδώ .