Στρώμα Memory Flex

Στρώμα Memory Flex
Stroma memory flex

Υλικά στρώματος

Foam ECO No 400 Πάχος 15 cm ή 13cm
Memory Foam (Υλικό της ΝΑΣΑ) Πάχος 5cm ή 7,5 cm
Κάλτσα Ελαστική Βαμβακερή
Ύφασμα βαμβακερό οικολογικό με Φερμουάρ Αποσπώμενο

Χαρακτηριστικά στρώματος

Το στρώμα Memory Flex είναι ανατομικό.

Το στρώμα αυτό αποτελείται από 5cm memory  και 15cm foam ή απο 7,5cm memory και  13cm foam. To Memory foam χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από τη NASA, για να απορροφά την πίεση με την οποία έρχονται αντιμέτωποι οι αστροναύτες.

Έχει την ιδιότητα να αντιδρά ανάλογα με το βαθμό πίεσης που δέχεται από το σώμα κατά τη διάρκεια του ύπνου και να προσαρμόζεται ανάλογα, αγκαλιάζοντας όλες τις καμπύλες του σώματος. Επίσης αντιδρά στην θερμοκρασία και το στρώμα γίνεται μαλακότερο όταν έρχεται σε επαφή με τα πιο ζεστά μέρη του σώματος, ενώ παραμένει αναλλοίωτο σε όλα τα υπόλοιπα. Επιπλέον απορροφά 100% την υγρασία και έτσι δίνει την καλύτερη δυνατόν εφίδρωση.

Με τον ειδικό αφροελαστικό πυρήνα που διαθέτει, προσφέρει τέλεια στήριξη χωρίς να δημιουργεί σημεία πίεσης στο σώμα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος. Το ύφασμα στο στρώμα αυτό είναι βαμβακερό, 100% οικολογικό. Ράβεται με περιφερειακό φερμουάρ και μπορεί να βγει και να πλυθεί.

Ο αφρός memory foam θεωρείται ως ένα από τα πιο ανατομικά υλικά που έχουν εφευρεθεί παγκοσμίως. Είναι σχεδιασμένος επιστημονικά για την σωστή και ορθή ανατομία του ανθρώπινου σώματος.

Είναι το ιδανικό στρώμα για όσους ξυπνούν κουρασμένοι.

 

Ελατήρια

Χωρίς

Τύπος

Ανατομικό

Σκληρότητα

Μαλακό

Ύψος:

20 cm (+-1)

Πάχος

5cm, 7.5cm

380.00760.00

Καθαρισμός επιλογής

Συμπληρώστε τις ακριβείς διαστάσεις για το στρώμα σας. Δείτε έναν οδηγό για το πως να μετρήσετε εδώ .