Στρώμα Luxor

Στρώμα Luxor
στρώμα υπνου

Υλικά στρώματος

Πλαίσιο από ελατήρια Pocket με ανεξάρτητη ανάρτηση
Ατσάλινο Περιμετρικό Λαμάκι
Foam ECO Νο 400 μαλακό 3cm πάχος
Περιφερειακό Foam
Ύφασμα οικολογικό με αντιβακτηριακή επεξεργασία καπιτοναρισμένο με 150αρα Βάτα και Νον Γούβεν
Φάσα φερμουάρ

Χαρακτηριστικά στρώματος

Το στρώμα Luxor είναι ανατομικό.

Στο στρώμα αυτό συνδυάσαμε τα ανεξάρτητα ελατήρια (pocket springs) με το αφρώδες υλικό Foam σε πάχος 3cm, το οποίο αγκαλιάζει άψογα κάθε καμπύλη του σώματος προσφέροντας άνεση και μία μοναδική αίσθηση χαλάρωσης.

Τα ανεξάρτητα ελατήρια είναι ιδιαίτερα εύκαμπτα και προσφέρουν στο σώμα  πολλαπλά σημεία στήριξης. Κάθε ελατήριο τοποθετείται στη δική του υφασμάτινη θήκη.  Χαρακτηριστικό των ελατηρίων αυτών είναι ότι η αντίσταση που ασκούν στο σώμα είναι ανάλογη με την πίεση που ασκεί το κάθε σημείο του σώματος στο στρώμα, εξασφαλίζοντας έτσι μεγαλύτερη άνεση στον ύπνο. Περιμετρικά των ελατηρίων τοποθετείται ατσάλινη λάμα για μεγαλύτερη αντοχή και σταθερότητα.

Πάνω από τα ελατήρια και στις δύο πλευρές του στρώματος τοποθετείται το υψηλής ποιότητας αφρώδες υλικό Foam. Η σύνθεση και ο τρόπος παραγωγής του το καθιστούν απόλυτα υγιεινό και αβλαβές για τον άνθρωπο. Είναι αφράτο, εύκαμπτο, ανθεκτικό. Εξασφαλίζει τέλεια άνεση στον ύπνο, έχοντας μεγάλη αντοχή και ελαστικότητα. Μεγιστοποιεί την ανατομικότητα του στρώματος, χαρίζοντας σας έναν απολαυστικό ύπνο.

Το κάλυμμα του στρώματος είναι καπιτοναρισμένο με βαμβακερή βάτα, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την μαλακή αίσθηση των υλικών. Επιπλέον είναι οικολογικό από 100% βαμβάκι.

Το στρώμα Luxor είναι η κατάλληλη επιλογή για όσους αναζητούν ένα στρώμα άνετο σε προσιτή τιμή.

 

Ελατήρια

Ανεξάρτητης Ανάρτησης

Τύπος

Ανατομικό

Σκληρότητα

Μαλακό

Ύψος:

22 cm (+-1)

280.00480.00

Καθαρισμός επιλογής

Συμπληρώστε τις ακριβείς διαστάσεις για το στρώμα σας. Δείτε έναν οδηγό για το πως να μετρήσετε εδώ .