Στρώμα Extra

Στρώμα Extra
στρώμα υπνου

Υλικά στρώματος

Πλαίσιο από Ελατήρια Bonnell (Πάχος 2,40 mm), Πυκνοπλεγμένο
Ατσάλινο Περιμετρικό Λαμάκι
Λινάτσα Χονδρή
Κετσές Λευκός Βαμβακερός Χοντρός και Ελαστικός
Latex 2 cm Πάχος (Φυσικό Εύκαμπτο Υποαλλεργικό Υλικό)
Βάτα Λευκή Αφράτη Βαμβακερή 100%, Πάχος 2,5 cm
Περιφερειακό Foam Πάχος 3 cm
Ύφασμα Οικολογικό Καπιτοναρισμένο με 150αρα Βατα και Νον Γουβεν με ειδική επεξεργασία antibacterial
Φάσα Φερμουάρ

Χαρακτηριστικά στρώματος

Το στρώμα Extra είναι ένα ανατομικό στρώμα.

Το στρώμα αυτό αποτελεί μία πολύ καλή επιλογή. Αποτελείται από ελατήρια κλασικού τύπου Bonnel spring, τα οποία δημιουργούν μία σταθερή βάση για το σώμα. Το latex 2cm που τοποθετείται στο στρώμα και από τις δύο πλευρές του αγκαλιάζει το σώμα με αποτέλεσμα να μην δημιουργούνται μουδιάσματα, λόγω της κακής κυκλοφορίας του αίματος.

Το latex παράγεται από φυσικό καουτσούκ είναι ιδιαίτερα ελαστικό και προσφέρει στο στρώμα ανατομικότητα. Ακολουθεί και προσαρμόζεται στο περίγραμμα του σώματός για να προσφέρει μέγιστη άνεση και στήριξη της πλάτης. Είναι υποαλλεργικό και οι αντιμικροβιακές ιδιότητες που διαθέτει εμποδίζουν την ανάπτυξη μικροβίων, μυκήτων και ακάρεων οικιακής σκόνης. Είναι ιδανικό για ανθρώπους που υποφέρουν από αναπνευστικά προβλήματα.

Ο βαμβακερός τάπητας που μπαίνει ακριβώς πάνω από τα ελατήρια συγκρατεί το στρώμα και συμβάλλει στην προστασία των υπόλοιπων υλικών.

Η βαμβακερή βάτα που τοποθετείται στο τελείωμα του στρώματος είναι αφράτη και απόλυτα υγιεινή χαρίζοντας σας ακόμη μεγαλύτερη αίσθηση άνεσης και απόλαυσης.

Το στρώμα αποτελείται από 100% οικολογικά υλικά. Είναι ένα μέτριο σε σκληρότητα στρώμα που ταιριάζει στους περισσότερους σωματότυπους.

 

Ελατήρια

Κλασικά Ελατήρια

Τύπος

Ανατομικό

Σκληρότητα

Μεσαίο

Ύψος:

23 cm (+-1)

230.00440.00

Καθαρισμός επιλογής

Συμπληρώστε τις ακριβείς διαστάσεις για το στρώμα σας. Δείτε έναν οδηγό για το πως να μετρήσετε εδώ .