Ιστορία

kat_Xortokopi8Η ΗΛΙΟΣΤΡΩΜ είναι μία  παραγωγική βιοτεχνία στην Καβάλα που παράγει ορθοπεδικά και ανατομικά στρώματα.  Δραστηριοποιείται στο χώρο των στρωμάτων εδώ και 70 χρόνια, ακολουθώντας πάντα τις εξελίξεις και τις ανάγκες των πελατών της. Όλα αυτά τα χρόνια παράγει συνεχώς νέους τύπους στρωμάτων για να ανταποκριθεί σε όλες τις απαιτήσεις.

 

 

Για την ΗΛΙΟΣΤΡΩΜ το στρώμα είναι τέχνη.

Ο άνθρωπος κοιμάται κατά μέσον όρο 7-8 ώρες ημερησίως, δηλαδή συνολικά το 1/3 της ζωής του το περνάει στο στρώμα . Η καλή ποιότητα, η άμεση εξυπηρέτηση και τα οικολογικά υλικά που χρησιμοποιούμε στα στρώματα μας εξασφαλίζουν στους πελάτες μας καλή ποιότητα ύπνου, ξεκούραση και χαλάρωση.

 

Τα στρώματα της ΗΛΙΟΣΤΡΩΜ είναι ορθοπεδικά και ανατομικά.

Ορθοπεδικά στρώματα θεωρούνται αυτά που ασκούν ομοιόμορφη πίεση σε όλα τα σημεία του σώματος, διατηρώντας τη σπονδυλική στήλη σε ευθεία θέση. Στην κατηγορία με τα ορθοπεδικά στρώματα κατατάσσεται το στρώμα που αποτελείται από ελατήρια κλασικού τύπου Bonnel.

 

Ανατομικά στρώματα θεωρούνται τα στρώματα τα οποία έχουν την ιδιότητα να ακολουθούν την φυσική καμπύλη της σπονδυλικής στήλης, δηλαδή να προσαρμόζονται στο σώμα του χρήστη. Στην κατηγορία των ανατομικών στρωμάτων ανήκει ένα στρώμα με ανεξάρτητα ελατήρια ή ένα στρώμα αφρού ή Latex.

Με τον πιο σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και ανθρώπους με ειδίκευση και μεράκι, δημιουργούμε ό,τι καλύτερο υπάρχει στο χώρο της στρωματοποιίας. Αποτελούμε μια απο τις καλύτερες επιλογές  για τον εξοπλισμό τόσο των ξενοδοχείων όσο και τον οικιακό εξοπλισμό με στρώματα, υποστρώματα, κρεβάτια, μαξιλάρια, ανωστρώματα κ.α..

Τα στρώματα της ΗΛΙΟΣΤΡΩΜ διατίθενται σε όλη την Ελλάδα σε ιδιώτες αλλά και  σε επιχειρήσεις.

Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι η σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει με τους πελάτες μας.

 

Βιοτεχνία Στρωμάτων ΗΛΙΟΣΤΡΩΜ

Βιοτεχνία Στρωμάτων ΗΛΙΟΣΤΡΩΜ

Η ΗΛΙΟΣΤΡΩΜ διαθέτει δύο εκθεσιακούς χώρους όπου μπορείτε να δείτε και να δοκιμάσετε τα στρώματα μας.

  • Βιοτεχνία- Έκθεση: Χορτοκόπι- Καβάλας
adminΙστορία