Η εταιρεία μας – Στρώματα ΗΛΙΟΣΤΡΩΜ

πάνω απο μισό αιώνα εμπειρίας

Αγαπητοί Φίλοι και Πελάτες καλώς ήρθατε στον ιστοχώρο iliostrom.gr. Η εταιρεία ΗΛΙΟΣΤΡΩΜ  ασχολείται εδώ και 70 χρόνια κατασκευάζοντας και προσφέροντας στους πελάτες της ανατομικά και ορθοπεδικά στρώματα.

Τα στρώματα της ΗΛΙΟΣΤΡΩΜ είναι κατασκευασμένα από φυσικές πρώτες ύλες και τηρούν όλες τις προδιαγραφές ποιότητας.

Το προσωπικό της εταιρίας είναι στην διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει. Μπορείτε να μας ζητήσετε προσφορές για στρώματα ύπνου και να ενημερωθείτε για τις τιμές μας. 

Oops...
Slider with alias homeSlider not found.

Η Βιοτεχνία ΗΛΙΟΣΤΡΩΜ

Η ΗΛΙΟΣΤΡΩΜ είναι μία παραγωγική βιοτεχνία με ορθοπεδικά και ανατομικά στρώματα. Η μεγάλη της πείρα σε συνδυασμό με την άψογη ποιότητα των προϊόντων της την καθιστούν μία από τις καλύτερες επιλογές για τον εξοπλισμό των ξενοδοχείων και ενοικιαζομένων διαμερισμάτων. Παράλληλα μπορούμε να προσφέρουμε και συναφή είδη με τον ξενοδοχειακό εξοπλισμό όπως (υποστρώματα – κουρτίνες – μαξιλάρια – κουβερλί – ταπετσαρίες επίπλων – λευκά είδη και άλλα).

Οι διαστάσεις από τα στρώματα καθορίζονται από τις ανάγκες των πελατών μας καθώς η βιοτεχνία στρωμάτων Ηλιοστρώμ κατασκευάζει παιδικά στρώματα, στρώματα για νοσοκομειακά κρεβάτια, στρώματα για ξενοδοχεία και στρώματα για οικιακή χρήση.

[ing_video_embed no_container=”true”]

 [/ing_video_embed]

adminΗ εταιρεία μας – Στρώματα ΗΛΙΟΣΤΡΩΜ